آبغوره

Untitled-3

آبغوره
تابستان و طعم خوش چاشنی های خانگی فرارسید.غوره و آبغوره در آشپزی ایرانی کاربرد فراوان دارد. آبغوره هم به شکل خانگی و هم صنعتی تولید می‌شود و برای طعم دادن و ترش کردن غذا به کار می‌رود.در اواسط تیرماه جنب‌و‌جوش باغ‌های انگور برای فصل آبغوره گیری شروع می شود تا مردادماه که به «غوره‌پزان» معروف است؛ یعنی همان فصل رسیدن غوره.به انگور نارسِ ترشِ نیمه‌آبدار غوره گفته می‌شود. در مراحل تولید آبغوره ابتدا دانه‌های غوره را آب‌گیری می‌کنند. این آب را چند ساعت می‌جوشانند و می‌گذارند ته‌نشین شود.بعد آن را در بطری‌های شیشه‌ای دردار نگه می‌دارند. مدت زمان جوشاندن آب‌غوره بر رنگ آن تأثیر دارد. رنگ آب‌غوره از سبز روشن تا قهوه‌ای تیره متفاوت است.برای تهیه‌ی آب‌غوره می‌توان از انواع مختلف انگور استفاده کرد، ولی انواع بدون هسته‌ی آن،‌ مانند کشمشی بهتر است.آب‌غوره در طب سنتی جایگاه مهمی دارد و در آشپزی ایرانی بسیار استفاده می‌شود؛ مثل انواع آش، خورش و سالاد.در مطالب آتی به کلیه خواص آبغوره می پردازیم.پس با ما همراه باشید.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم