آش محلی
آش محلی
در هر قوم و ملیتی انواع مختلفی از آشهای محلی با توجه به نوع گیاهان غالب آن منطقه و همچنین نوع آب و هوای محل زندگی افراد در بین مردم رایج است و اگر نظری به این معقوله بیندازیم می بینیم که در زمستان و هوای سرد مردم از آشهای بسیار مقوی حاوی گوشت و سبزیجات و حبوبات مختلف بیشتر بهره می برند و شاید این قضیه دلیلی بر اهمیت به ارزش غذایی ، غذای مصرفی و بالا بردن سلامتی افراد خانواده بخصوص در گذشته داشته است ؛ آش شله قلمکار یکی از معروف ترین نوع از انواع آشهای ایرانی است که ترکیبی مقوی از انواع مواد خوراکی می باشد. سبزیجات بکار رفته در آن نظیر: تره، جعفری، گشنیز، اسفناج هر کدام علاوه بر ویتامین های زیاد با بالابردن سطح آب جذبی بدن بخصوص در شهرهای آلوده می توانند با ایجاد تعریق و ادرار بیشتر سموم وارد شده به بدن را دفع نمایند و همچنین با وجود گوشت در این آش سیستم ایمنی تقویت شده و ایمنی بدن را در مقابل بیماریهای ویروسی بالا می برد و حبوبات بکار برده شده در این آش با تنظیم عملکرد دستگاه گوارش شرایط بدن را در جذب بهتر مواد غذایی فراهم می آورد .
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.