آش گوجه فرنگی (۲)

fghgf

آش گوجه فرنگی (۲)

مواد لازم :

-آب گوجه فرنگی :۵ لیوان

-برنج : ۳۷۵ گرم

-لپه :۷۵ گرم

-سبزی آش : یک کیلو

-پیاز : ۲ عدد متوسط

-نعناع : ۳ قاشق سوپ خوری

-نمک ، فلفل ، زردچوبه و گلپر : به میزان لازم

روش پخت :سبزی آش یعنی تره ، جعفری ، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آنرا خرد نمایید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید ، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد ، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در تابه سرخ نموده و همراه با زردچوبه و نمک آنرا پس از ریختن آب گوجه فرنگی در آش بریزید سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته و با نعناع داغ غذا را تزیین کرده سرو نمایید .

گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران

 

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.