آناناس و کوتاهی دوران نقاهت بیماری
آناناس و کوتاهی دوران نقاهت بیماری
آناناس، باعث افزایش سرعت بهبود بعد از بیماری ، جراحت و در هنگام سوختگی می شود و دوران نقاهت بیماری را کاهش می دهد. آناناس، حاوی آنزیم های هضم کننده ی پروتئین از جمله بروملین Bromelain می باشد که خواص زیادی دارد و طی فرآیند گوارش غذا در دستگاه گوارش انسان از بین نمی رود. بروملین ضد التهاب و ضد ترومبوز می باشد و از تجمع پلاکت ها در دیواره ی عروق و تشکیل لخته ی خونی و تصلب شرائین جلوگیری می کند همچنین ، از طریق تقویت دستگاه ایمنی، به بهبود سرطان کمک می کند و مقدار جذب داروها بخصوص پادزیست (آنتی بیوتیک) ها را افزایش می دهد و همچنین خوردن این میوه ی با ارزش در دوران سرماخوردگی و گلودرد نیز توصیه می شود.البته نباید فراموش کرد که بروملین، در فرآیند کنسروسازی و پخت از بین می رود. بنابراین آناناس تازه، نسبت به کمپوت آناناس خواص بیش تری دارد. پس بهتراست میوه ی تازه ی آنرا برای ملاقات بیماران ببرید؛ و در دوران سلامتی در جهت تقویت سیستم ایمنی و بیماری از تازه ی آن بسیار بهره مند شوید .
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.