استفاده از دانه کتان

Untitled-2

استفاده از دانه کتان

مصرف خوراکی دانه کتان بصورت پودر کرده و روغنی  می باشد. استفاده روغنی آن می تواند به صورت کپسول های ژلاتینی حاوی روغن یا بصورت مصرف مستقیم از روغن باشد و استفاده از پودر کرده دانه کتان رانیز  می توانید عیناً پس ازآسیاب کردن با غذا مصرف کنید .توصیه می شود روغن تخم کتان را که مقابل روشنایی و حرارت فوراً تغییر رنگ می دهد در شیشه هایی با پوشش تیره رنگ و در یخچال نگهداری  نمایید.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.