استقبال از بهار با تغذیه ای نو

Untitled-5

استقبال از بهار با تغذیه ای نو
زمستان زمانی از سال است که دوست دارید بیشتر داخل منزل بمانید چون در این ماه‌ها انواع و اقسام ویروس‌های شبه آنفولانزا و سرماخوردگی همه جا وجود دارد.ولی به انتهای سال و آخر زمستان نزدیک می شویم به واسطه طولانی تر شدن روز و گرمتر شدن هوا و از بین رفتن چهره ی زمستانی طبیعت انسان تمایل بیشتری به بیرون رفتن از خانه دارد .
تمایل بدن به خوردن آب بیشتر می شود و بدن تمایل بیشتری به خوردن مواد غذایی با طبع سرد نسبت به گرمی مواد غذایی که در زمستان بود پیدا می کند بنابراین سبک غذایی زمستانی خود را کم کم تغییر داده و به استقبال بهار بروید بدین گونه که : بر روی سالاد خود روغن زیتون بریزید و یا غذاهای خود را با روغن زیتون سرخ کنید . زیرا روغن زیتون فعالیت و تحرک سلولهای بدن را بالا می برد ؛
همراه با وعده غذایی‌تان به جای نان، کمی سیب ‌زمینی بخارپز میل کنید تا کالری اضافی نیز دریافت نکنید.
به جای پروتئین حیوانی، پروتئین گیاهی مصرف کنید . به مرور زمان به واسطه رسیدن به انتهای زمستان و نزدیک شدن بهار گوشت‌های چربی دار و سایر غذاهای مخصوص زمستان را تبدیل به غذاهای سبک و معتدل و زود هضم کنید، این غذاها عبارتند از: حبوبات، سبزی‌ها و میوه‌ها. باید کم کم مصرف گوشت را کم کنید و چربی کمتر مصرف نمایید.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.