برنج پاربویلد

Untitled-122

برنج پاربویلد
پاربویلد فرایندی است که طی آن دانه‌های شلتوک برنج قبل از پوست کنی بدون استفاده از هرگونه مواد شیمیایی یا افزودنی، توسط آب و بخار داغ عمل آوری شده و مواد معدنی پوست را به قسمت های داخلی دانه های برنج منتقل می کنند ود رموقع پوست گیری مقادیر کمتری از این مواد از دست می رود .برنجی که با این روش عمل می آید برنج “پاربویلد”نامیده می شود .برنج طبیعی یا پاربویلد به روده و معده آرامش می دهد و روده تنبل را فعال میکند .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.