بفرمایید دمنوش ترخون
بفرمایید دمنوش ترخون
دمکرده ترخون برای جلوگیری از آبله و سرخجه و کنترل علل وبا در طب گیاهی اهمیت زیادی دارد. ترخون قدرت دفاعی بدن را در برابر برخی ویروسها و باکتریها افزایش میدهدوافرادی که فشار خون بالایی دارند میتوانند از این سبزی به جای نمک در غذا استفاده نمایند.همچنین کبد را پاکسازی میکند و موجب افزایش سرعت فرآیند سم زدایی در بدن میشود. دمنوش ترخون برای رفع خستگی و آرامش اعصاب بسیار سودمند است . نفخ و باد شکم را دفع میکند و مصرف دو هفته مداوم آن باعث کاهش طولانی مدت نفخ گوارشی میشود. ترخون به خاطر داشتن خواص آنتی باکتریال ، برای ضد عفونی کردن زخم ها و بریدگیها به کار میرود. موجب تحریک مغز و سیستم عصبی میشود و آن را فعال میسازد و دمنوش ترخون قاعده آور ا و عادت ماهانه را مرتب میسازد.
طرز تهیه دمنوش ترخون
یک قاشق چای خوری از ساقه و برگ خشک شده ترخون را با یک لیوان آب جوش داخل قوری بریزید و به مدت پانزده دقیقه بر روی شعله غیر مستقیم قرار دهید تا دم بکشد. پس از صاف کردن ، آن را با عسل یا نبات شیرین کنید و میل نمایید.خوردن دو فنجان از آن در طول روز مجاز میباشد. طبیعت دمنوش ترخون از نظر طب سنتی ایران ، گرم و خشک است .
عوارض جانبی دمنوش ترخون
در حد مصرف معمولی عارضه جانبی ندارد؛ اما از مصرف بیش از حد آن باید خودداری کرد. همچنین مصرف آن در دوران بارداری منع شده است.کنند و ۱۰ دقیقه بگذارند تا دم بکشد سپس این دمکرده را پس از صرف غذا بنوشند.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.