ترشی

Untitled-2

ترشی

مصرف زیاد ترشی جات و سرکه های صنعتی  باعث اشتهای کاذب و پرخوری شده و می تواند موجب ناراحتی های گوارشی مانند زخم معده و اثنی عشر شود. همچنین افرادیکه به طور دائم از این چاشنی استفاده می کنند به دلیل غلبه سردی مستعد ابتلاء به بیماری ها استخوانی، مفصلی و عصبی می باشند. توصیه می شود استفاده از سرکه های طبیعی مانند: سرکه انگور، سیب و آب لیمو ترش تازه را جایگزین ترشی جات صنعتی کنیم.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.