تغدیه و ورزش زمستانی از نگاه طب سنتی

Untitled-7

تغدیه و ورزش زمستانی از نگاه طب سنتی
مصرف غذاهای گوشتی در زمستان موجب افزایش قوای بدن می‌شود. غذاهای با طبع گرم برای زمستان مناسب‌تر است.مصرف غذاهای با طبع گرم در زمستان مانع تولید رطوبت در بدن می‌شود.مصرف غذاهای گوشتی و استفاده از ادویه‌های مختلف در تهیه آن می‌تواند موجب گرمتر شدن بدن شود همچنین مانع از تولید رطوبت و تری در بدن می‌شود . سیستم هضم بدن در فصل زمستان قوی‌تر است، به همین دلیل کله‌پاچه، حلیم و غذاهایی مانند فسنجان را در این فصل می‌توان بیشتر مصرف کرد، به دلیل اینکه این گونه غذاها بالفعل دارای طبیعت گرم است. در فصل زمستان، قدرت هضم بدن افراد قوی‌تر است و حرارت به داخل بدن می‌رود و مصرف غذاهای غلیظ می‌تواند برای فرد مفید باشد. افراد در فصل زمستان از مصرف موادغذایی دارای طبع سرد پرهیز کنند و این موادغذایی را با یک ماده غذایی گرم مانند خرما مصرف کنند تا از ساخته شدن بیش از حد خلط بلغم پیشگیری شود.غذاها در فصول سرد سال بهتر است گرم میل شوند، بنابراین غذایی مانند الویه و مانند آن به دلایل مختلف و از جمله سرد بودن آن مناسب نیستند؛ در عوض غذاهایی مانند انواع آش و آبگوشت و خورش‎های مختلف می‎تواند در برنامه غذایی گنجانده شود. افزودن آلوبخارا، سیب، به و تمرهندی تازه به غذاها نیز بر حسب مورد و برای افراد مختلف می‎تواند مفید باشد

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.