تهیه دمنوش سیب، زنجبیل، دارچین و هل، پیشنهاد ضربه فنی دردهای روماتیسمی – مفصلی
تهیه دمنوش سیب، زنجبیل، دارچین و هل، پیشنهاد ضربه فنی دردهای روماتیسمی – مفصلی
دوستان همراه، پیرو مطلب پیشین درزمینه دمنوشها که فواید زیادی دارند و برای تسکین دردها بخصوص در فصول سرد سال که دچار درد مفاصل و استخوانها میشوید گزینهای مؤثر هستند، نوشیدن دمنوش سیب، دارچین، زنجبیل و هل راپیشنهاد دادیم.در این مطلب روش تهیه ان را برایتان به ارمغان اورده ایم .
مواد لازم
سیب: یک عدد
هل:۸ عدد
دارچین: یک قاشق مرباخوری
عسل: ۲ قاشق مرباخوری برای هر لیوان
زنجبیل: یک دوم قاشق مرباخوری
مراحل آماده سازی دمنوش سیب، زنجبیل، دارچین و هل
سیبها را نگینی یا رنده میکنیم و همراه دارچین، هل و زنجبیل داخل قوری چینی میریزیم. سپس سه لیوان آب جوش به قوری اضافه میکنیم و قوری را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم تا دم بکشد.پس از آمادهشدن دمنوش آن را در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل کاملاً حل شود.
موارد منع مصرف زنجبیل
این گیاه صفراآور است بنابراین افرادی که سنگ صفرا دارند نباید بدون تجویز پزشک آن را مصرف کنند.
زنجبیل باعث رقیقشدن خون میشود و مصرف آن برای بیماران هموفیلی ممنوع است.
مصرف زنجبیل با معده خالی سبب زخمهای گوارشی میشود. زنان باردار نیز باید از استفاده از این گیاه خودداری کنند.
پرهیز از مصرف این گیاه در افرادی که از داروهای ضد انعقاد، فشارخون و دیابت استفاده میکنند نیز ضروری هست.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.