تهیه شربت بهارنارنج،شربت خوشمزه و خاص کنترل تپش قلب

Untitled-1

تهیه شربت بهارنارنج،شربت خوشمزه و خاص کنترل تپش قلب

پیرو مطالب پیشین در زمینه خواص منحصر بفرد بهار نارنج ، اکنون تهیه نحوه تهیه این شربت را برایتان به ارمغان اورده ایم

مواد لازم شربت بهارنارنج (۲ لیتر)

عرق بهارنارنج یک لیتر

گیاه خشک بهارنارنج ۵۰ گرم

عرق سنبل الطیب نیم لیتر

گلاب نیم لیتر

زعفران ۲ تا ۴ گرم

عسل نیم کیلو

طرز تهیه شربت بهارنارنج

عرقیجات را با هم ترکیب می‌کنیم.

گیاه خشک بهارنارنج را نیم کوب کرده و داخل عرقیجات می‌ریزیم.

اجازه می‌دهیم ۴ تا ۵ ساعت بماند.

سپس ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم می‌جوشانیم.

وقتی حرارت متعادل و در حدود ۵۰ درجه سانتی گراد شد آن را صاف می‌کنیم.

زعفران پودر شده را با عسل ترکیب کرده و به شربت اضافه می‌کنیم.

شربت را هم می‌زنیم تا قوام بیاید سپس در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.

طرز تهیه یک لیوان شربت بهارنارنج

برای تهیه یک لیوان از این شربت ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از شربت را داخل لیوان ریخته و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه می‌کنیم.شربت آماده میل کردن است.

نکته: برای استفاده از این شربت در فصل گرم سال به جای آب جوشیده از آب خنک و چند تکه یخ استفاده می‌کنیم.

از این شربت می‌توان ۴ لیوان در روز و در وعده‌های صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.

منع مصرف شربت بهارنارنج

مصرف شربت بهارنارنج برای زنان باردار ممنوع است و افرادی که از دارو‌های آرامبخش و ضدافسردگی استفاده می‌کنند نباید همزمان از این شربت مصرف کنند؛ زیرا تاثیر دارو را بیشتر می‌کند؛ بنابراین باید بین مصرف دارو‌های شیمیایی و شربت بهارنارنج ۲ تا ۳ ساعت فاصله باشد.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.