تهیه مربای بهار نارنج
لذتی سبزازیک صبحانه زمستانی با مربای بهارنارنج (۲)
تهیه مربای بهار نارنج
پیرو مطالب پیشین در زمینه خواص منحصربفرد بهارنارنج،اکنون به نحوه تهیه مربایی از جنس شکوفه های نارنج البته باتوجه به مناسبت فصل از نوع خشک آن می پردازیم .همانطور که بیان شد اگر دسترسی به بهار نارنج تازه ندارید از بهار نارنج خشک شده هم میتوانید استفاده کنید تنها تفاوت این است که قبل از تهیه در آب خیس کنید ووقتی گلبرگها از هم باز شد و نرم شد بقیه مراحل را مانند توضیحاتی زیر انجام دهید.
مواد لازم :
بهار نارنج: دو لیوان
شکر : یک و نیم لیوان
آب : دو لیوان
آب لیمو: یک قاشق غذا خوری
عرق بهار نارنج : به مقدار لازم
طرز تهیه :
بهارنارنج را در آب ریخته و روی حرارت گذاشته تا جوش آید چند دقیقه که جوشید حرارت را خاموش و بگذارید تا سرد شود بعد بهار نارنج را از آب خارج کرده و فشار داده تا آبش گرفته شود دوباره بهار نارنج را در آب گرم ریخته و مدتی بگذارید تا بماند و دو باره آب آنرا عوض کنید .پنج بار این کار را تکرار کرده و روی آن آب ریخته و مدت یک شبانه روز بماند تکرار این مراحل برای گرفتن تلخی بهار نارنج است . بعد مانند سایر مرباها اقدام به پخت این مربا می کنیم .آب و شکر و بهارنارنج را روی حرارت بگذارید و وقتی که جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید تا بهار پخته و نرم شود و گلبرگها کاملا شیشه ای و شفاف شود آبلیمو و سپس عرق بهار نارنج هم اضافه کنید و شربت که قوام آمد شعله را خاموش کنید.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.