ته چین کدوحلوایی ،شام خاص یلدایی

Untitled-22

ته چین کدوحلوایی ،شام خاص یلدایی
شب یلدا یکی از معدود شب هایی است که همه دور هم جمع می شوند پس باید به شایستگی برگزار شده و شام خوبی برای آن تدارک دیده شود. در هر شهر و دیاری خوراک خاصی را برای این شب در نظر می گیرند. سبزی پلو با ماهی، انارپلو، زرشک پلو، کلم پلوی شیرازی وخورش کدو حلوایی ، ته چین کدوحلوایی و… همه و همه رنگ تازه ای به این شب می دهند و لذت با هم بودن را چندین برابر می کنند. در مطالب پیشین ، بیان کردیم کدوحلوایی از جمله سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در پخت انواع و اقسام دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه یکی از منابع غنی پتاسیم و بتاکاروتن (ماده پیش ساز ویتامین A) بوده که به دلیل درصد بالای فیبر موجود در آن، خواص آنتی اکسیدانی و کالری کم (۲۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم)، جزو مطلوب‌ترین خوراکی‌ها برای افراد مختلف است. .کدو حلوایی تامین کننده میزان زیادی ویتامین B6 برای بدن است. این ویتامین به کاهش بیماری‌های قلبی و همچنین افسردگی کمک می‌کند.همچنین کدوحلوایی حاوی فیبرهای محلول در آب است که به کاهش کلسترول بد کمک می‌کنند. فیبرهای غیرمحلول در آب موجود در این ماده غذایی نیز معده را پر کرده و احساس سیری ایجاد می‌کند.ته چین کدوحلوایی یکی از غذاهای فصلی و خوشمزه است که در آن، کدوحلوایی ماده اصلی می باشد. در بعضی از شهرها این غذای قدیمی را به‌عنوان شام یلدایی در آخرین شب پاییز می‌پزند و از خوردن آن در جمع خانوادگی، بسیار لذت می‌برند.پیرو همین موضوع، در مطالب آتی طرز تهیه این خوراک سنتی را با عطر وطعم کدو حلوایی برایتان به ارمغان می آوریم.از همراهیتان خرسندیم.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.