توصیه های طب سنتی برای دوران حاملگی

Untitled-34

توصیه های طب سنتی برای دوران حاملگی
بارداری، دوران سرنوشت سازی برای جنین و مادر است و باید به اصول تغذیه‌ای و بهداشتی این دوران توجه شود.در این دوران باید از حمام زیاد، حرکات و ورزش‌های سنگین، نزدیکی زیاد خصوصاً در اوائل بارداری و اواخر آن و به ویژه در بارداری اول، پرهیزکرده و نکات لازم در پیشگیری از ضربه خوردن نیز باید رعایت شود.باید در دوران بارداری از پرخوری و کم خوری، از غم و اندوه خصوصاً در پیش از ۶ هفتگی و بالای هشت ماه، پرهیز از خوشحالی شدید، صداها و بوهای شدید، مالیدن روغن به سر و فریاد زدن نیز خودداری کرد.پوشاندن زیر دنده‌ها با پارچه نرم و افزایش دوش گرفتن نزدیک زایمان را به زنان باردار توصیه می کنیم و خوردن به، سیب، گلابی، بادام، انار برای زنان باردار بسیارمفید است.گل بنفشه و ختمی ملینات مضر برای زنان باردار است، و آنچه قاعده‌آور است مثل لوبیا، نخود، کنجد، گلرنگ، مواد تند و تلخ مثل زیتون کال و چیزهای بادانگیز مثل لوبیا، باقلا، نخود، کنجد و کرفس برای زن باردار مضر است. از مصرف مواد تند و تیز مانند باقلای مصری، زیتون خام و فلفل باید در این دوران خودداری شود .باتوجه اینکه تهوع و استفراغ بیشترین مشکل زنان باردار اوایل حمل تا ماه چهارم و گاهی تا آخر حاملگی است، زنان باردار برای کاهش این عارضه می‌توانند “به” را در فویل پیچیده و در فر پخته و بعد از غذا مصرف کنند.در خصوص تغذیه در ماه نهم بارداری مصرف روزانه ۹ گرم روغن بادام شیرین صبح ناشتا در صورتی که یبوست شدید دارید، پرهیز از مواد ترش، قابض(طبع سرد) و غلیظ، نوشیدن شیر گاو روزانه بر حسب تحمل و خوردن غذای چرب و حلوای چرب قندی با روغن بادام با هدف تسهیل در تولد نوزاد توصیه می‌شود.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.