دمنوشی گرم با عطر هل و دارچین و زنجبیل، خاص دوستان رماتیسمی

Untitled-2

دمنوشی گرم با عطر هل و دارچین و زنجبیل، خاص دوستان رماتیسمی
همراهان پاییزی،نوشیدن دمنوش‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش مؤثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف دارند.دمنوش‌ها فواید زیادی دارند و برای تسکین درد‌ها گزینه‌ای مؤثر هستند، بنابراین اگر شما هم جزء افرادی هستید که در فصول سرد سال دچار درد مفاصل و استخوان‌ها می‌شوید نوشیدن دمنوش سیب، دارچین، زنجبیل و هل را فراموش نکنید. مصرف این دمنوش در تسکین درد‌های روماتیسمی موثر است.
واما دوستان،خواص مواد تشکیل دهنده این دمنوش خوش عطر و طعم :
خواص سیب
سیب مغز را در برابر عوارض ناشی از آلزایمر محافظت می‌کند و عملکرد گوارش را بهبود می‌بخشد. مصرف این میوه تاثیر بسزایی در کاهش احتمال ابتلا به سرطان و میزان کلسترول خون دارد.
خواص زنجبیل
زنجبیل خاصیت آرام‌بخشی دارد و سبب رفع تورم می‌شود.
خواص دارچین
دارچین طبع گرم دارد و برای دستگاه گردش خون مفید است. دارچین قند خون را کاهش می‌دهد. مصرف این ادویه به مبتلایان به دیابت نوع ۲ و سرماخوردگی توصیه می‌شود.
خواص هل
هل طعم دهنده‌ای عالی و پادزهری برای بسیاری از بیماری‌هاست که بر اثر مسمومیت ظاهر می‌شوند. این ادویه اشتهاآور است و بزاق دهان را افزایش می‌دهد. مصرف هل به درمان عفونت لثه، گلودرد و اختلالات تنفسی کمک شایانی می‌کند. در طب سنتی چین از هل برای درمان ناراحتی معده، نفخ معده و سایر مشکلات گوارشی استفاده می‌شد.در مطلب آتی با طرز تهیه این دمنوش گرم و خوش عطر همراهتان هستیم .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.