دمنوش گل گاوزبان

Untitled-5

دمنوش گل گاوزبان
برای تهیه دمنوش گل گاوزبان می توان ۸-۵ گرم از گل این گیاه را در یک لیوان آب جوش ریخت و آن را به طور مستقیم روی حرارت ( حرارت غیر مستقیم مانند بخار کتری یا سماور ) قرار داد . ۲۰-۱۵ دقیقه زمان کافی است که روی بخار دم بکشد . این دمنوش نباید حرارت مستقیم یا زیاد ببیند زیرا عطر ، طعم و خاصیت آن از بین می رود . برای اینکه رنگ گل گاوزبان زیبا تر شود و خاصیت آرام بخشی آن افزایش یابد بهتر است کمی لیمو امانی به آن بیفزایید . به ازای یک قاشق گل گاوزبان ، یک لیمو عمانی را به آب جوش حاوی گاوزبان اضافه کنید تا دم بکشد اگر این دمنوش را با نبات میل کنید سرد مزاجی آن گرفته می شود و به عنوان مصلح عمل میکند .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.