دم کرده یا جوشانده؟

Untitled-2

دم کرده یا جوشانده؟

برای تهیه دم‏کرده یا دمنوش گیاهان دارویی بایستی اندام‏های گیاهی ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در آب جوش بماند تا ترکیبات درمانی آن‏ها از اندام‏های گیاهی به آب منتقل شود. اما برای تهیه جوشانده باید اندام‏های گیاهی را در آب ریخت و ۱۰ تا۲۰ دقیقه آن‏ها را جوشاند. برای تهیه نوشیدنی از برگ و گل گیاهان دارویی بهتر است آن‏ها را دم کرد زیرا این اندام‏ها مواد خود را زود از دست می‏دهند. اما جوشاندن برای گرفتن ترکیبات موثره از ریشه و ساقه‏های خشبی گیاهان دارویی، با توجه به سختی این اندام‏ها مناسب‏تر است.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.