دم کرده یا جوشانده؟
دم کرده یا جوشانده؟
برای تهیه دمکرده یا دمنوش گیاهان دارویی بایستی اندامهای گیاهی ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در آب جوش بماند تا ترکیبات درمانی آنها از اندامهای گیاهی به آب منتقل شود. اما برای تهیه جوشانده باید اندامهای گیاهی را در آب ریخت و ۱۰ تا۲۰ دقیقه آنها را جوشاند. برای تهیه نوشیدنی از برگ و گل گیاهان دارویی بهتر است آنها را دم کرد زیرا این اندامها مواد خود را زود از دست میدهند. اما جوشاندن برای گرفتن ترکیبات موثره از ریشه و ساقههای خشبی گیاهان دارویی، با توجه به سختی این اندامها مناسبتر است.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.