راهکار کاهش تشنگی و پیشگیری از پرخوری در ماه مبارک رمضان
راهکار کاهش تشنگی و پیشگیری از پرخوری در ماه مبارک رمضان
در طب ایرانی برای رفع تشنگی زیاد و پرهیز از پرخوری در ماه مبارک رمضان، مصرف یک لیوان فالوده خیار با سکنجبین که از خیار رنده شده و حل شده در سکنجبین به دست میآید و یا هندوانه با سکنجبین توصیه شده که به اصلاح کبد نیز کمک میکند.استفاده از سبزی خوردن در وعده افطار برای جلوگیری از بروز یبوست و پرهیز از مصرف برخی غذاهای سنگین مرسوم در این وعده است. در فصول گرم سال، هضم معده و عملکرد دستگاه گوارش ضعیف است و سنت مصرف حلیم، آش رشته و شلهزرد در وعده افطار، مربوط به زمان تقارن ماه مبارک رمضان با فصول سرد سال است که دستگاه گوارش عملکرد بهتری داشته و هضم در معده با قدرت بیشتری انجام میشود.بهترین شربتها برای رفع تشنگی درماه رمضان شربت لیمو،شربت ترنج یا بالنگ و شربت سکنجبین است.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.