سالمون تند با هویج کبابی
سالمون تند با هویج کبابی
مواد لازم:
-
۴ عدد هویج متوسط، خرد شده
-
دو عدد چغندر کوچک، خرد شده
-
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
-
یک قاشق چایخوری نمک دریایی یا معمولی
-
۱۱۵ تا ۱۴۰ گرم فیله سالمون
-
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
-
¼ پیمانه آب پرتقال منجمد
-
دو قاشق غذاخوری آب
-
پیازچه خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه:
فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. در تابه فر، هویج، چغندر، نصف روغن و نصف نمک را بریزید. ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. در طول پخت آنها را هم بزنید تا هر دو طرف سبزیجات بپزند. در همین زمان، به سالمون نمک و فلفل بزنید. باقی روغن زیتون را داخل تابه بریزید و سالمون را ۳ دقیقه سرخ کنید. آن را برگردانید و ۳ دقیقه دیگر سرخ کنید. آن را داخل ظرف بگذارید و با سبزیجات تزئین کنید. آب پرتقال منجمد و آب را داخل تابه بریزید و یک تا دو دقیقه حرارت دهید تا غلیظ شود. یک قاشق از آن را روی سالمون و روی آنها پیازچه بریزید و سرو کنید.ت سس و پیازچه را با هم مخلوط کرده و به ظرف پخت اضافه کرده و به مدت ۶۰ دقیقه درون فر قرار میدهیم.
گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.