طرز تهیه سس ارده

Untitled-34

طرز تهیه سس ارده
مواد لازم :
نخود پخته شده : ۱ پیمانه
ارده : ۳ قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش تازه : نصف پیمانه
نمک ، فلفل قرمز : به میزان لازم
روغن زیتون : ۴ قاشق غذا خوری
تمام مواد را درون مخلوط کن می ریزیم تا با هم مخلوط شوند و سس غلیظ و یکنواختی بدست آید . از آنجا که امکان کپک زدن ارده خالص در دمای محیط و هوای گرم وجود دارد، باید آن را در محل خنکی مانند یخچال نگهداری کرد.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.