محاسن و مضرات ترشی در کنارهم
محاسن و مضرات ترشی در کنارهم
دوستان پیرو مطالب هفته ترش پاییزی،باید بیان کنیم که از دیگر خواص ترشی این است که در تهیه آن از میوه ها و خشکبار استفاده می شود. این مواد حاوی فیبر هستند و می توانند هضم را آسان و به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کنند. خوردن سرکه شاید بتواند به مقدار بسیار کم در کاهش چربی خون موثر باشد. اما تاکنون هیچ تحقیق معناداری نتیجه خاصی درباره این موضوع ارائه نکرده است، بنابراین اینکه خوردن ترشی می تواند چربی خون را کاهش دهد یا خوردن آن همراه غذا می تواند چربی غذا ها را دفع کند، باور اشتباهی است و هیچ گونه مبنای علمی ندارد. مصرف ترشی دو خطر مهم برای بدن دارد؛ اول اینکه خوردن آن به افزایش اشتها و سوق دادن فرد به پرخوری کمک می کند. این افزایش اشتها و پرخوری موجبات چاقی را فراهم می کند که آن هم به نوبه خود عوارضی را به دنبال دارد. دلیل دوم به مشکلات دستگاه گوارش بر می گردد. خوراکی های اسیدی، ترشح اسید معده را بالا می برند و برای مخاط دستگاه گوارش ضرر دارند. بنابراین خوردن ترشی برای کسانی که سوءهاضمه، ورم یا زخم در دستگاه گوارش دارند به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.