پاییز را بدون سرماخوردگی بگذرانید.
پاییز را بدون سرماخوردگی بگذرانید.
همراهان پاییزی در اوایل پاییز از طنین سرماخورگی و اصول پیشگیری و درمانی ان بسیار گفتیم .حال توصیه های دوستانه دیگری برای فصل پاییز و سرد شدن هوا واینکه یکی از عمده ترین مشکلات ابتلا به سرماخوردگی است برای شما همراهان به ارمغان آورده ایم. دوستاندر مطالب پیشین گفتیم که برای پیشگیری از سرماخوردگی باید در تمام فصل های سال به تقویت سیستم ایمنی بدن توجه کنید. مواد غذایی ضد عفونی کننده را در برنامه غذاییتان بگنجانید تا بدنتان در مقابل سرماخوردگی واکسینه شود.
واما بهترین گیاهان برای پیشگیری از سرماخوردگی شما دوستان همراه:
سیر معجزه می کند
سیراز جمله سبزیجاتی است که تاثیر آن در جلوگیری از ابتلا به آنفلوآنزا دیده شده است . بوی سیر ناشی از ترکیب های گوگردی موجود در سیر است که با پختن میزان تاثیر ضد میکروبی آن افزایش می یابد. از طرفی سیر حاوی ترکیبی به نام «آلیسین» است. این ترکیب که نوعی ماده ضد ویروسی است، مانع از ابتلا به آنفلوآنزا می شود.
دمنوش بابونه ضد سرماخوردگی
روزانه ۴ تا ۵ بار از دمنوش بابونه همراه با خاکشیر یا بدون خاکشیر، همراه با نبات یا عسل و چند قطره لیموترش بنوشید. این دمنوش بدن را در برابر بیماریها واکسینه کرده و درد و کوفتگی بدن را از بین میبرد.
سوپ سبزیجات
سوپ سبزیجات را در برنامه غذایی خود بگنجانید. بهتر است در این سوپ از جو یا برنج به همراه جعفری و گشنیز، پیاز و لیموعمانی استفاده کنید. توصیه میشود برای پیشگیری از سرماخوردگی هرروز یک وعده از این سوپ را میل نمایید.
چهارتخمه
معمولیترین دارو برای درمان سرماخوردگی چهارتخمه است. چهارتخمه را در یک لیوان آب گرم ریخته و درب آن را بگذارید تا لعاب آن خارج شوید. سپس روزانه به مدت ۱۰ بار و هر بار یک قاشق از این لعاب میل نمایید.
نکته: در مطالب پیشین در معرفی گیاه بارهنگ از چهار تخمه یاد کردیم .یکی از کاربردهای مهم تخم بارهنگ، استفاده آن در داروی ترکیبی چهار تخم لعابی است، چهار تخم لعابی یکی از داروهای ترکیبی متداول در طب سنتی بوده که در اکثر خانهها وجود دارد. این دارو به عنوان برطرفکننده سرفههای خشک سردردآور و خشکی و خارش گلو، نرمکننده سینه و رفع کننده گرفتگی صدا و به طور کلی برای بهبود انواع سرفهها و به خصوص سیاهسرفه مورد استفاده قرار میگیرد.در تهیه این دارو، از تخم بارهنگ، قدومه، بهدانه و تخم شربتی به همراه اندکی صمغ عربی بهره میبردند.البته گاهی نیز از اسفرزه که دانه گیاهی از خانواده بارهنگ است هم استفاده می شود
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.