پیشنهاد ناهارپاییزی امروز، خورش به آلو

Untitled-23

پیشنهاد ناهارپاییزی امروز، خورش به آلو
همراهان پاییزی، پیرو مطالب پیش در زمینه معرفی به و سایر خواصش،در این مطلب پیشنهادی برای ناهارشما دوستان همراه از جنس “به ” داریم .همانطور که گفتیم “به” یکی از بهترین میوه های پاییزی است. در سفره های ایرانی با “به” غذاهای خوش طعم و مقوی زیادی درست می شود.”به” سیستم ایمنی بدن را بالا می‌برد وتقویت‌کننده قلب است و اثر مثبت بر فکر و ذهن دارد. مصرف “به” برای تجدید و احیای روحیه بسیار مؤثر است.موجب خوشحالی شده و از بین برنده افسردگی است. برای معده و زخم‌معده هم مفید است. میوه “به” دارای مقادیر زیادی فیبر، پتاسیم، قند و ویتامینC بوده و فاقد چربی است. بیشتر خانم‌ها معمولا با این میوه فقط مربا درست می‌کنند، ولی ماامروز پیشنهاد یک وعده ناهار با “به” را برای شما همراهان پاییزی به ارمغان آورده ایم .یکی از خوشمزه ترین و رسمی ترین غذاهای پاییزی، خورش” به” است. خورش به و آلو خوشمزه و مغذی است و از خورش های سنتی ایرانی است،مقوی هضم و خوش بو کننده دهان است .مقوی روده ها و موجب بهبودی حافظه می شود .خوردن “به” در مادران باردار موجب کاهش ویار و بهبود هضم و به روایتی زیبایی فرزند می شود . تهیه خورش “به” در پاییز که فصل “به” است مرسوم میباشد. باتوجه به اینکه در پخت این خورش به و آلو مورد استفاده قرار گرفته و به این ترکیب شکر نیز اضافه می شود، در زمره خورش های شیرین به حساب آمده و درنتیجه، طرفداران خاص خود را دارد. دوستان در مطلب آتی به نحوه پخت این خورش اصیل و سنتی و مناسب فصل پاییز خواهیم پرداخت .خرسندیم که همراهمان هستید .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.