چغاله بادام
چغاله بادام
چغاله بادام، میوه نارس درخت بادام است که تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبزرنگ و پوشیده از کرک ظریفی میباشد. داخل آن نیز روکشی قرار دارد که سفید و نرم بوده و مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری میکند. به مرور پوستههای رویی و داخلی بادام سختتر شده و مغز بادام نیز شکل نهایی خود را مییابد. از زمانی که میوه جوان است و هنوز رشد کامل نکرده و کال است، به آن چغاله بادام گفته میشود. این میوه فقط در ابتدای فصل بهار در دسترس است،با ماندگاری آن تا فصل تابستان به بادام تبدیل میشود.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.