کاهش کلسترول بد به اتکا گریپ فروت
کاهش کلسترول بد به اتکا گریپ فروت
گریپ فورت سرشار از چندین فلانوئید است. هسپریدین یکی از آنها است که به افزایش کلسترول خوب (HDL) و پایین آمدن کلسترول بد (LDL) و تری گلیسیرید کمک می کند. گریپ فروت حاوی فیبری موسوم به پکتین است که در کاهش سطح کلسترول بد LDL و پایینآمدن تریگلیسیریدها نقش دارد. مصرف گریپ فورت به مدت یک ماه، موجب کاهش سطح کلسترول LDL میشود. فیبر محلول در گریپ فروت از ورود کلسترول به جریان خون طی فرآیند گوارش جلوگیری می کند که این شرایط مانع از سخت شدن رگ ها شده و خطر بیماری های قلبی عروقی و فشار خون بالا را کاهش می دهد.تنها با خوردن یک گریپ فروت در روز می توانید به کاهش سطوح کلسترول بد به میزان ۱۵٫۵ درصد و تری گلیسیرید به میزان ۲۷ درصد کمک کنید.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.