کلم قمری یا کلم سنگی
کلم قمری یا کلم سنگی
کلم قمری جزء صیفی جاتی از خانواده کلمها میباشد که یکی از اعضای کمتر شناخته شده این خانواده است که غیر از ساقه غده ای از برگهای ان نیز استفاده می شود و در فصلهای پاییز و زمستان موجود است. کلم قمری که برخی به آن کلم سنگی نیز می گویند منبع ترکیبات سولفیدی و آلدئیدی است و همچنین سرشار از ویتامین D و C و همینطور کلسیم ، فسفر، پتاسیم و مقادیری کمی نیز ویتامین های گروه A و B است. استفاده از کلم قمری در کمک به پیشگیری از سرطان ،بیماری های التهابی و کمک به درمان سوء هاضمه موثر است و در محافظت از چشم و پیشگیری از ضعف بینایی تاثیر دارد. آبگوشت کلم قمری ازمشهورترین غذاهایی هستند که با این نوع کلم تهیه می شود.این غذا بسیار مقوی و باعث رشد غضروفی – استخوانی کودکان می شود . در مطالب آتی حتما دستور پخت این غذای لذیذ را برای شما اعلام میکنیم.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.