کلوچه های عید ، طعم های به یاد ماندنی
کلوچه های عید ، طعم های به یاد ماندنی
کلوچه با مغز گردو دارای طبعی گرم و تر است .
مواد لازم :
آرد سبوس دار : ۴ پیمانه
شکر یا آب : ۱ پیمانه
گردو : ۱۵۰ گرم
هل : به میزان لازم
شکر قهوه ای : به میزان لازم
روغن کنجد : ۱ پیمانه
روش تهیه :
آرد را با شیر یا آب و روغن خمیر کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود . خمیر را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در ظرفی گذاشته و اجازه می دهیم خوب ور بیاید . شکر قهوه ای را کوبیده ، گردو را به شکر اضافه کرده و می کوبیم . در نهایت مقداری پودر هل به آن اضافه می کنیم . بعد از این که خمیر آماده شد ، مقداری از آن را برداشته ، کف دست پهن می کنیم ، کمی از گردوی آماده شده را در وسط خمیر گذاشته و آن را گرد کرده و کمی پهن می کنیم . کلوچه ها را در سینی فر گذاشته و با حرارت ملایم می پزیم .
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.