گریپ فروت
گریپ فروت
جزومرکبات است .حاوی ویتامین و مینرال ها ، ریزمغذی ها و آنزیم و موادرنگی مؤثر گیاهی است. گریپ فروت ایده آل برای سوزاندن چربیهاست.میوه ای است که می تواند میزان انسولین را کم کند و باعث تنظیم و بالا رفتن متابولیسم می شود.برای افرادی که دچار هموروئید و واریس هستند میوه مؤثر و بسیار مفید است.کسانی که مبتلا به سنگ سازی کلیه و مثانه ، ترشی معده ، حالت سوزش معده ، گاز ترش معده و زخم معده هستند نباید گریپ فروت مصرف نمایند.افرادی که معده قوی دارند و پرخون هستند و غذای سنگین و چرب می خورند می توانند گریپ فروت مصرف نمایند.در خوردن گریپ فروت نباید افراط نمود .روزانه حدود نصف میوه با غذا کافی است و به هنگام معده خالی از خوردن آن بپرهیزید.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.