گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون از نظر طب سنتی دارای طبع گرم و تر است و برای افرادی که طبع سرد دارند، بسیار مناسب بوده، همچنین مصرف این نوع گوشت برای مبتلایان به ام اس هم مفید است . گوشت بوقلمون ماده لطیفتر از بوقلمون نر است.از دیگر گوشتهای مناسب برای اشخاص دارای طبع سرد و تر میتوان به گوشت شتر، بره جوان، کبوتر، گنجشک و مرغ محلی اشاره کرد؛ گوشت بوقلمون نسبت به گوشت قرمز، مرغ و بلدرچین چربی کمتری دارد، بنابراین گوشت بوقلمون در مقایسه با این گوشتها حاوی کالری پایینتری است.
مهمترین خواص گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون چربی بد خون (LDL) را کاهش میدهد؛ این گوشت بسیار مقوی بوده، بنابراین مصرف آن برای کودکان و سالمندان در فصل سرما مفید است؛ ۱۵۰ گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک مورد نیاز بدن را تأمین میکند.گوشت بوقلمون سرشار از سلنیوم، روی، پتاسیم، ویتامین A و گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۳، B۶ و منیزیم است.گوشت بوقلمون حاوی اسید آمینه تریپتوفان است، این اسید آمینه نقش موثری در ساخته شدن مادهای به نام سروتونین در مغز و دستگاه گوارش دارد؛ سروتونین باعث آرامبخشی و نشاط آوری برای افراد میشود؛ این گوشت به علت اینکه حاوی ویتامین A است موجب تقویت سیستم ایمنی بدن هم میشود. این گوشت حاوی اسید آمینه پورین است، بنابراین مبتلایان به نقرس نباید در مصرف آن زیاده روی کنند؛ در گوشت بوقلمون اگزالات هم موجود است، بنابراین افرادی که دچار سنگ کلیه هستند باید در مصرف آن احتیاط کنند؛ اشخاصی که طبع گرم و خشک دارند باید گوشت بوقلمون را همراه با گشنیز و سماق میل کنند.
مقایسه گوشت بوقلمون محلی با بوقلمون پرورشی
مصرف گوشت بوقلمون محلی موجب افزایش هورمون تستوسترون در مردان میشود، ولی استفاده از گوشت بوقلمون پرورشی کاهش هورمون تستوسترون در مردان و افزایش هورمون استروژن در زنان را به همراه دارد؛ بنابراین افراد باید از مصرف گوشت بوقلمون پرورشی خودداری کنند. این گوشت حاوی اسید آمینه پورین است، بنابراین مبتلایان به نقرس نباید در مصرف آن زیاده روی کنند؛ در گوشت بوقلمون اگزالات هم موجود است، بنابراین افرادی که دچار سنگ کلیه هستند باید در مصرف آن احتیاط کنند؛ اشخاصی که طبع گرم و خشک دارند باید گوشت بوقلمون را همراه با گشنیز و سماق میل کنند.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.