آش گوجه فرنگی (۱)
آش گوجه فرنگی (۱)
در اواخر تابستان وقتی از محله های قدیمی و دارای خانه های ویلایی عبور می کنی بوی خاصی به مشام می رسد و این بو چیزی جزء بوی رب نیست که بسیاری از افراد بخاطر سالم بودن و عدم داشتن نگهدارنده هنوز اینکار را با وجود زحمتی که طبخ آن دارد انجام می دهند و براستی که طعم رب خانگی طعم دیگری است گوجه فرنگی که از آن رب تهیه می کنند ،حاوی ویتامین A است و خوردن آن در تقویت بینایی، سلامت پوست و مخاطها بسیار مؤثر است همچنین اشتهاآور و برطرفکننده ضعف و خستگی و تقویتکننده سلسله اعصاب و قلب است ؛ بسیاری از خانواده های ایرانی در کنار پخت رب از آب گوجه فرنگی آش نیز درست می کنند طبع این آش سرد رو به معتدل و تر است و با داشتن ترکیباتی چون سبزی آش بواسطه داشتن ویتامین و فیبر فراوان و حبوباتی چون لپه و برنج یک غذای سالم و مقوی محسوب می شود .
گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.