آش گوجه فرنگی (۱)

Slide4

آش گوجه فرنگی (۱)

در اواخر تابستان وقتی از محله های قدیمی و دارای خانه های ویلایی عبور می کنی بوی خاصی به مشام می رسد و این بو چیزی جزء بوی رب نیست که بسیاری از افراد بخاطر سالم بودن و عدم داشتن نگهدارنده هنوز اینکار را با وجود زحمتی که طبخ آن دارد انجام می دهند و براستی که طعم رب خانگی طعم دیگری است گوجه فرنگی که از آن رب تهیه می کنند ،حاوی ویتامین A است و خوردن آن در تقویت بینایی، سلامت پوست و مخاط‌ها بسیار مؤثر است همچنین اشتهاآور و برطرف‌کننده ضعف و خستگی و تقویت‌کننده سلسله اعصاب و قلب است ؛ بسیاری از خانواده های ایرانی در کنار پخت رب از آب گوجه فرنگی آش نیز درست می کنند طبع این آش سرد رو به معتدل و تر است و با داشتن ترکیباتی چون سبزی آش بواسطه داشتن ویتامین و فیبر فراوان و حبوباتی چون لپه و برنج یک غذای سالم و مقوی محسوب می شود .

گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران

 

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.