اربعین و بوی خوش نذری
اربعین و بوی خوش نذری
دوستان همراه،یکی از رسم های بسیار قشنگ ماه محرم و صفر، دیگهای کوچک و بزرگی است که در خانهها و حتی کوچه و خیابانها گذاشته میشود. پخت نذری در محرم و صفرآنقدر بساطش داغ است که در بعضی از محلات مردم به عشق غذای نذری، ساعتها ایستادن در صفهای طولانی را به جان میخرند.غذای نذری یکی از سنتهای زیبا و پسندیده مسلمانان و به خصوص مردم ایران در ایام محرم و صفر است. در این ایام هیئت های عزاداری رونق ویژه ای می گیرند.هم زمان، دیگ های بزرگ و کوچک هم روی اجاق های گازی و حتی چوبی می نشینند تا پذیرایی نذری هایی باشند که دوستداران امام حسین(ع) نذر کرده اند.در مطلب آتی به دستور حلیم گندم که یکی از غذاهای مرسوم نذری در این ماه معنوی و مناسب فصل پاییز می باشد خواهیم پرداخت ..با ما همراه باشید .
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.