از خوردن آجیل بو داده پرهیز کنید.
از خوردن آجیل بو داده پرهیز کنید.
آجیل بو داده یعنی خشکبار بی خاصیت.در واقع بو دادن هر چند که خشکبار را خوشمزه تر می کند اما بیشتر خواص آن را ازبین می برد.تمام خواصی که درباره فندق و گردو و بادام و مغز ها شنیده ایدهمگی به اتفاق،آثار انواع خام و دست نخورده است اما بو دادن خواص آن ها را از بین می برد،ویتامین ها را کاهش می دهد،چربی های مفید را به چربی های مضر تبدیل می کند. تفاوتی که بین آجیل بوداده و آجیل خام وجود دارد نمک به کار رفته در آجیل بوداده است. وقتی اجزای آجیل با نمک تفت داده میشود طعم دیگری پیدا میکند و برخیها این طعم را بیشتر دوست دارند غافل از اینکه اضافه شدن نمک میتواند مصرف ما را محدود کند. به این مفهوم که بدن ما در طول روز به میزان محدودی نمک احتیاج دارد و خوردن نمک بیش از آن مقدار میتواند به سلامتی لطمه بزند و زمینهساز بروز بیماریهای قلبی – عروقی و فشارخون شود. به همین دلیل توصیه میشود از آجیل خام استفاده کنید و در صورت امکان از خوردن آجیل بوداده پرهیز کنید.خشکبار برای قوای فکری و تمرکز و تقویت هوش و حافظه مفیدند به شرط آنکه خام و دست نخورده باشند.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.