استفاده های سبزومفید ازخار مریم بنفش ومعجزه گر
استفاده های سبزومفید ازخار مریم بنفش ومعجزه گر
از گیاه خار مریم به شکل دم کرده، تنتور و یا مستقیما از عرق آن می توان استفاده کرد.همچنین برای استفاده بیشتر از خواص خار مریم میتوان گلچههای آن را همانند کنگر فرنگی خورد.گل خار مریم و هم تخم آن قابل استفاده میباشند.تخم گیاه خار مریم بیشتر دارای خواص درمانی است، به همین جهت در اکثر مکملهای غذایی و یا چایهای کیسهای از عصاره تخم خار مریم استفاده می شود.
طرز تهیه دم کرده:
۵/۳ گرم دانه نیمکوب را در ۱۵۰ سی سی آب جوش به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم کنید. روزانه ۳ نوبت و نیم ساعت قبل از غذا مصرف شود.
طرز تهیه تنتور:
تنتور یکی از بهترین اشکال دارویی گیاهان است که از زمانهای قدیم مورد استفاده بودهاند. محلولهای هیدروالکلی تنتور (مخلوط آب و الکل) عصاره گیاهان میباشد. در این روش گیاه خشک و یا تازه در محلول ۲۵ درصد الکل و آب (۲۵ قسمت الکل و ۷۵ قسمت آب) قرار میگیرد. کلیه قسمتهای گیاه ممکن است مورد مصرف قرار گیرد. تنتور خار مریم را تا دو سال میتوان استفاده کرد. مقدار استفاده از این تنتور، ۱۵ تا ۲۵ قطره و روزانه ۴ الی ۵ مرتبه است و بهتر است قبل از مصرف، تبخیر الکل انجام گیرد.
فراوردههای دارویی خار مریم: از خار مریم قرص گیاهی با نام های تجاری مختلف در داروخانهها موجود است که همراه داروهای تجویزی دیگر توسط پزشک معالج برای درمان بیماریهای کبدی و جلوگیری از پیشرفت دیابت و کنترل آن به جای اصل گیاه میتوان استفاده نمود.
موارد احتیاط و منع مصرف
گیاه خار مریم نباید همزمان با داروهایی که متابولیزم آنها در کبد است مانند آسپرین، استامینوفن و غیره استفاده شود، اگر داروی خاصی مصرف میکنید و یا به هر گونه بیماری مبتلا میباشید قبل از مصرف گیاه خار مریم با پزشک مشورت کنید
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.