اصطلاحات طب ایرانی

Untitled-3

تعریف غذای ” لطیف” در طب سنتی ایران

اصطلاح ” لطیف” به غذایی اطلاق می شود که مواد زاید آن کم بوده و هنگامی که وارد بدن می شود به سرعت هضم شده و مورد استفاده اندام ها قرار می گیرد. این دسته از غذاها خون رقیقی تولید می‌کنند  و برای افرادی که به تازگی از بیماری بهبود یافته اند یا افرادی که فعالیت مغزی زیادی دارند، بسیار مناسب می باشد مانند زرده تخم‌مرغ عسلی.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.