اصطلاحات طب ایرانی
اصطلاحات طب ایرانی
تعریف غذای “کثیف ” در طب سنتی ایران
کثیف از ریشه تکاثف، به معنی درهم فشرده است. بدن انسان برای هضم و جذب غذای کثیف بایستی انرژی زیادی مصرف کند و مواد زاید حاصل از هضم غذای کثیف نیز زیاد است. این دسته از غذاها خون غلیظی تولید میکنند و از نظر طب ایرانی مصرف این دسته از غذاها مثل گوشت گوساله تنها برای افرادی که فعالیت زیاد و یا سنگین جسمانی در طول روز انجام می دهند (مانند کشاورزان و ورزشکاران) مناسب است.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.