اصطلاحات طب ایرانی

Untitled-2

اصطلاحات طب ایرانی

تعریف غذای “کثیف ” در طب سنتی ایران

کثیف از ریشه تکاثف، به معنی درهم فشرده است. بدن انسان برای هضم و جذب غذای کثیف بایستی انرژی زیادی مصرف کند و مواد زاید حاصل از هضم غذای کثیف نیز زیاد است. این دسته از غذاها خون غلیظی تولید می‌کنند و از نظر طب ایرانی مصرف این دسته از غذاها مثل گوشت گوساله تنها برای افرادی که فعالیت زیاد و یا سنگین جسمانی در طول روز انجام می دهند (مانند کشاورزان و ورزشکاران) مناسب است.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.