اصول تهیه صبحانه سالم برای کودکان
اصول تهیه صبحانه سالم برای کودکان
بشقاب سلامت میتواند راهنمای مناسبی برای والدین باشد. به طور خلاصه بشقاب سلامت از ۴ قسمت تشکیل شده است که در یک قسمت گروه نان و غلات، و قسمت دیگر منابع پروتئینی قرار میگیرد.میوهها و سبزیها نیز دو قسمت دیگر را تشکیل میدهند. علاوه بر بشقاب سلامت یک لیوان لبنیات کم چرب نیز در کنار این بشقاب در نظر گرفته میشود.توجه به این نکته حائز اهمیت است که اگر چه انواع گوشت از قبیل گوشت قرمز، ماهی، مرغ و بوقلمون در قسمت منابع پروتئینی قرار میگیرد ولی از آنجایی که این موارد در عادات غذایی ایرانی به عنوان صبحانه مصرف نمیشوند در موارد ذیل ذکر نشده است.هم چنین در گروه غلات علاوه بر انواع نان، برنج، سیب زمینی و ماکارونی هم جزء این گروه قرار میگیرد اما بدلیل عدم استفاده در وعده غذایی صبحانه در بشقاب سلامت لحاظ نشده است.نگاهی بشقاب سلامت نشان میدهد که صبحانه سنتی ایرانی میتواند بهترین انتخاب بر اساس بشقاب سلامت باشد.
بشقاب سلامت
۱/۴ نان و غلات: انواع نان ترجیحاً سبوسدار و جو دو سر
۱/۴ منابع پروتئینی: پنیر، انواع آجیل خام، تخم مرغ، انواع حبوبات پخته مانند عدس و لوبیای پخته
۱/۴ میوهها: انواع میوههای فصل
۱/۴ سبزیها: گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه، گل کلم، بروکلی و هویج
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.