اضطرابتان را با این دمنوش مدیریت کنید
اضطرابتان را با این دمنوش مدیریت کنید
میوه “به” مقوی هضم و خوشبو کننده بوی عرق است, چای “به” علاوه بر قوت هضم، اضطراب را نیز میکاهد؛ “به” اشتها را تحریک کرده و به هضم کمک میکند.”به” یا سفرجل در تقویت قلب، مغز و معده مفید است, میوه “به” طبیعتی نزدیک به اعتدال دارد و هر چه شیرینتر باشد, خواص آن بیشتر است و رو به گرمی میرود, “به” مقوی هضم و خوشبوکننده بوی عرق است, چای “به” علاوه بر قوت هضم، اضطراب را نیز میکاهد.اگر “به” به ترشی مایل باشد کمی سرد و به شیرینی مایل شود, کمی گرم است؛ “به” شیرین مقوی قلب، معده، رحم، ریه و رودهها است, جوشانده “به” در رفع اسهال، رفع تهوع و استفراغ مفید است.مصرف میوه “به” و مصرف “به” در غذاها نشاط آور است, مداومت به مصرف “به” به رفع بوی بد عرق کمک میکند, “به” ترش، مضر ریه و معده است و موجب بروز اسهال میشود. دانه “به” ترش نیز سرفه را تشدید میکند, “به” را به شکل تاسکباب، آبگوشت، خورش “به”، در تهچینها و به شکل مربا مصرف کنید, چای “به” در رفع اضطراب و قوت قلب انتخاب خوبی است.”به” اشتها را تحریک کرده و به هضم کمک میکند, مانع قی است و سبب تسکین تشنگی میشود, استفاده از میوه به در غذای بیمارانی که در زمان گرسنگی دچار سردرد میشوند به مرور زمان تکرار و شدت سردرد آنها را کاهش خواهد داد.شربت “بهلیمو” نیز برای معده و قلب و مغز مفید بوده و برای درست کردن آن باید ۲ لیوان آب “به”، یک لیوان آب لیمو و یک سوم لیوان شکر را به قوام آورد.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.