انواع گوشت‏ها در سبد غذایی

Untitled-1

انواع گوشت‏ها در سبد غذایی

استفاده از گوشت درحد متعارف برای انسان مشکلی ایجاد نمی کند ولیکن استفاده مکرر آن موجب افزایش کلسترول، بالارفتن اسید اوریک، بیماری نقرس و سایر بیماری های مفصلی می گردد. مصرف زیادگوشت گاو و گوساله سودازا بوده، خون را غلیظ کرده و برای کبد مضر است و استفاده از آن سبب تیرگی پوست صورت، افسردگی و بیماری های سوداوی می شود. گوشت شترجوان، بوقلمون و مرغ می تواند جایگزین مناسبی برای موارد فوق الذکر باشد.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.