با این نکات کلیدی انرژی بدن‌تان را تا پایان ماه رمضان حفظ کنید

Untitled-13

با این نکات کلیدی انرژی بدن‌تان را تا پایان ماه رمضان حفظ کنید
برای داشتن انرژی بادوام تر تا پایان ماه رمضان، باید به کیفیت غذای سحری توجه ویژه داشت. وعده سحری ضروری است زیرا مانع از گرسنگی شده و توان تحمل شما را در طول روز افزایش می دهد.روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان علاوه بر آثار روحی و معنوی، اثرات جسمانی ارزشمندی دارد و بدون شک زمانی می توان از تاثیرات مثبت روزه بهره مند شد که تغذیه زمان افطار و سحر منطبق با رژیم متعادل و متنوع باشد.تشنگی و کم آبی بدن با توجه به روزه داری در روزهای گرم امری شایع در ماه مبارک رمضان است و برای پیشگیری از کاهش شدید آب بدن، در مواقع ضروری و هنگام گرما از منزل خارج شوید و از نور آفتاب فاصله بگیرید.در خصوص نحوه مصرف مواد غذایی در وعده افطاری بهتر است روزه را با شیر یا آب ولرم، خرما و چای کم رنگ باز کرده و به تدریج از مواد غذایی سبک مانند نان و پنیر، گردو و سوپ که فشار چندانی به معده وارد نمی‌کنند، استفاده کنید.نوشیدن آب زیاد هنگام سحری تاثیری در پیشگیری از تشنگی نداردو به فاصله یک ساعت بعد از افطار سعی کنید آب و مایعات را به مرور تا هنگام خواب بنوشید.اگر نوشیدن آب برایتان سخت است، می‌توانید کمی نعناع، خیار، لیمو و خاکشیر به آب اضافه کرده و نوشیدنی مطبوعی تهیه و میل کنید.تا جایی که ممکن است از نوشیدن چای، قهوه و نوشابه‌ها به دلیل دارا بودن سطح بالای کافئین و شکر خودداری کنید، چراکه باعث از دست رفتن سریعتر و بیشتر آب بدن می‌شوند.
حذف وعده سحری ممنوع
وعده سحر را به هیچ عنوان فراموش نکنید، زیرا سحری در ماه رمضان مانند صبحانه در روزهای عادی، مهمترین وعده غذایی است. این وعده عذایی مواد مغذی و انرژی مورد نیاز برای تمرکز و فعالیت روزمره را تامین می‌کند و سوخت و ساز پایه بدن را بالا نگه می‌دارد.کسانی که بدون خوردن سحری اقدام به روزه گرفتن می‌کنند، در طول روز دچار افت قند خون، کاهش تمرکز و توان کاری می‌شوند که این عوارض هیچ ارتباطی به روزه گرفتن ندارد بلکه نتیجه تغذیه نامناسب است
ضرورت مصرف مواد غذایی شیرین در وعده افطار
قند ماده‌ای حیاتی است که برای سلامت بدن لازم است و بدون آن تمام سلول بدن از بین می‌روند که در ایام روزه داری نیز مصرف مواد غذایی شیرین بویژه در وعده افطار طرفداران زیادی دارد.مصرف مواد غذایی شیرین، اما با شیرینی طبیعی در هنگام افطار بسیار ضروری است وبدن به خصوص سلولهای مغز نیاز مبرمی به دریافت منابع انرژی به شکل گلوکز دارد؛ بنابراین مصرف خرما، کشمش و یا افزودن یک قاشق چایخوری عسل به شیر یا چای معقول است. مصرف مواد غذایی از تمام گروه های غذایی به صورت متعادل برای وعده شام توصیه می‌شود که البته روزه داران مصرف انواع میوه پس از شام تا هنگام خواب را فراموش نکنند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.