با دانه های انار و ترخینه های سنتی غذا درست کنیم.
با دانه های انار و ترخینه های سنتی غذا درست کنیم.
مواد لازم:
ترخینه ۲۵۰ گرم
چغندر ۲۵۰ گرم (۲ عدد متوسط)
لوبیا چیتی ۱۰۰گرم (یک پیمانه)
نخود ۱۰۰ گرم ( یک پیمانه)
سبزی آشی یک کیلوگرم
پیاز ۲۰۰ گرم ( ۲ عدد متوسط)
روغن ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
دانههای انار به عنوان چاشنی
روش پخت: ترخینه را از شب قبل خیس کرده و صبح میپزیم. سبزی آش را به آن اضافه کرده و بعد حبوبات را که از قبل پختهایم، به همراه پیاز در روغن تفت داده و به آن میافزاییم تا پخته شود. ترخینه: بلغور گندم خیسانده در دوغ گوسفندی است. چند نکته: مصرف حبوبات به صورت جوانه زده ارزش غذایی آنها را به شدت افزایش میدهد. حتماً حبوبات را ۶ تا ۸ ساعت قبل از طبخ خیس میکنیم و آب آن را دور میریزیم تا از نفخ و عوارض گوارشی ناشی از آن جلوگیری شود.o بهتر است سبزی مورد استفاده در پخت آش خیلی ریز خرد نشود و قطعات ان درشتتر باشد تا ویتامینها و املاح موجود در سبزی بیشتر حفظ شود.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.