بخور ، نخور های تابستانی

photo_۲۰۱۷-۰۸-۲۱_۱۲-۵۴-۲۸۲۲

بخور ، نخور های تابستانی
در تابستان مصرف برخی از پروتئین‌ها را محدود کنید . برخی از پروتئین‌ها مانند گوشت‌های قرمز باعث می‌شوند که بدن گرمای بیشتری تولید کند. توجه داشته باشید که هضم یک وعده غذای تهیه‌شده با مرغ و یا یک بشقاب حبوبات انرژی کمتری از هضم استیک یا کباب و غیره می‌برد. اگر خیلی گرمتان هست غذاهای پُرپروتئین میل نکنید تا بدنتان زیاد به زحمت نیفتد.به چربی‌ها «نه» بگویید ، مصرف چربی‌ها آن هم به میزان زیاد باعث کاهش سرعت گوارش و هضم غذا می‌شود. در واقع چربی‌ها برای هضم و تجزیه شدن در بدن تلاش مضاعفی به بدن تحمیل می‌کنند. به همین دلیل هم باعث می‌شوند دمای داخلی بدن بالا برود؛ یعنی اینکه مدام گرمتان بشود ، مصرف مواد چرب را محدود کنید تا دمای بدنتان بهتر کنترل شود.گنجاندن مواد غذایی سرشار از بتاکاروتن به رژیم غذایی در تابستان موثر خواهد بود. مواد غذایی ‌ای که حاوی بتاکاروتن هستند مانند هویج، گوجه ‌فرنگی، زردآلو و سیب ‌ شیرین می‌ توانند به محافظت از پوست در برابر آسیب‌ های ناشی از نور آفتاب کمک کنند.

گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.