ترشی لبو،چاشنی خاص و خوش رنگ هفته پاییزی

Untitled-1

ترشی لبو،چاشنی خاص و خوش رنگ هفته پاییزی
دوستان همراه در طی این هفته از چغندر و نوع قرمز خوش رنگ و لعاب آن و سایر خواص درمانی اش صحبت کردیم.از چاشنی ترش پاییزی و سایر خواص و مضرات و نکات زیر و بمی آن هم برایتان مطالبی کامل به ارمغان آوردیم. حال با توجه به فرارسیدن فصول سرد سال، بازار داغ میوه‌ و سبزیجات خاص این فصول هم داغ میشود.همانطور که پیشتر گفتیم یکی از این خوشمزه های پرخاصیت و خوش آب و رنگ لبو است. چغندرقرمز لبویی یکی از گیاهان بسیار مفید است که در فصل پاییز و زمستان به وفور یافت میشود،دوستان پیشنهاد داریم اینک که لبو فراوان شده ، اگر میخواهید طعمی لذیذ و رنگی خوش به سفره های خود بدهید ترشی لبو را تهیه کنید . این ترشی متفاوت می‌تواند چاشنی خوبی برای سفره شما باشد. پس از درست کردن ترشی آب اضافی لبو را دور نریزید و در ظرف مناسب نگهداری کنیدو از آب لبو بعنوان رنگ در غذاها و دسرهای مختلف استفاده کنید.ترشی لبو یکی از خوشمزه ترین و شکیل ترین مدل های ترشی است که علاوه بر رنگ و لعاب زیبایی که دارد، خواص زیادی را هم دارا می باشد توجه داشته بشید که تهیه ترشی لبو با استفاده از لبوهای پرنگ بهتر است.
خواص ترشی لبو
تامین کننده آهن بدن،کاهش چربی خون،درمان التهاب مثانه،درمان بیماری های پوستی،برطرف کننده ورم روده،جلوگیری از سفید شدن موازجمله خواص ای چاشنی خوش طعم و رنگ می باشد.با ما در طرز تهیه این ترشی در مطلب آتی همراه باشید

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.