تغذیه بهاری
تغذیه بهاری
با شروع فصل بهارو بازگشت مجدد شادابی و طراوت به طبیعت، عملکرد و نیاز سلولهای بدن تغییرمی کندکه تغییرات به وجود آمده در بدن ما منعکسکننده تغییرات ایجاد شده در طبیعت است.توصیه می شود از غذاهای طبع سرد( مانند: لبنیات، خورشهای سبزیدار، انواع سالاد و بخصوص آش استفاده کنید و همچنین ازمیوههای طبع سرد ( مانند: خیار، گوجه سبز و آلو ) در حجم کم و به دفعات در روز مصرف کنید تا بدن فرصت کافی برای جذب ریزمغذیها و دفع سموم داشته باشد.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.