تفاوت خام و پخته معجزه گر دنیای خوراکی ها

Untitled-47

تفاوت خام و پخته معجزه گر دنیای خوراکی ها
دوستان همراه ، همانطور که می دانید سیر یکی از معجزه گرهای دنیای خوراکی ها برای سلامتی اعضای بدن است. برخی افراد سیر را خام و ناشتا می خورند و برخی با غذا و یا به صورت پخته.فواید بیشمار خوردن سیر برای سلامتی بدن را نمی توان انکار کرد و توصیه های فراوانی برای خوردن سیر در طب سنتی آمده است .مصرف روزانه سیر فشار خون بالا را کاهش می دهد و مانع تصلب شرایین می شود. مصرف سیر، خواص درمانی بسیاری داشته و در واقع گیاه دارویی به شمار می رود که بسیاری از افراد به دلیل بوی آزار دهنده آن در جمع، از خوردن آن امتناع می ورزند. سیر چربی خون را کاهش داده و فشار خون را تنظیم می کند و برای بیماران قلبی مصرف آن توصیه می شود. همچنین جهت پیشگیری از سرطان روده، پروستات و ریه مناسب است و از آلرژی، اسهال، درد مفاصل، آرتروز و فشار خون بالا در ماه های آخر بارداری جلوگیری می کند.خوردن این داروی گیاهی مانع تصلب شرایین می شود. سیر بهتر است با معده خالی مصرف نشود و ترجیحاً به صورت پودر یا ترشی برای کسانی که به بوی آن حساس اند مصرف شود.سیر قدیمی ترین گیاهی است که خواص ضد سرطان داشته است. پزشکان قدیم در هند نیز برای درمان عفونت های قارچی، میکروبی و تومورها مصرف آن را توصیه می کردند.سیر خام فعالیت بیولوژیکی کمتری در بدن داشته و با پختن و جویدن خاصیت آن بیشتر می شود. بنابراین توصیه می کنیم برای پیشگیری از بیماری ها و حفظ سلامت خود مصرف روزانه سیر را فراموش نکنند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.