توصیه های بهداشتی در طبخ و توزیع نذورات در ماه های محرم و صفر
توصیه های بهداشتی در طبخ و توزیع نذورات در ماه های محرم و صفر
-از فراورده های خام دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده که مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی است استفاده شود
-از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (حداکثر دو ساعت) خودداری شود
-در صورت الزام به نگهداری بیشتر از دو ساعت، باید مواد غذایی پخته در زیر ۴ درجه سانتی گراد یا در بالای ۶۳ درجه سانتی گراد (روی شمعک گاز) نگهداری تا درجه حرارت ماده غذایی به زیر ۶۳ درجه نرسد
-از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شود
-در صورت توزیع سبزی و سالاد، رعایت مراحل چهارگانه سالم سازی الزامی است و توصیه می شود از سالاد و سبزی بسته بندی شده با پروانه ساخت از وزارت بهداشت استفاده شود
-در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم از ظروف یکبارمصرف مناسب ترجیحا”ظروف یکبارمصرف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده شود
-استفاده از ظروف یکبار مصرف پلی استایرینی برای موادغذایی و نوشیدنی گرم وداغ (بالای۶۵ درجه سانتی گراد) مناسب نمی باشد
-برای توزیع آب، شربت و یا شیر در بین دسته های عزاداری و یا در مراسم از لیوان یکبار مصرف استفاده کنید
-از فرو بردن لیوان و پارچ به داخل ظروف محتوی آب و شربت جلوگیری شود
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.