توصیه های کلیدی طب سنتی برای روزه داری

Untitled-6

توصیه های کلیدی طب سنتی برای روزه داری
از آنجا که در سال های اخیر ماه مبارک رمضان با فصل گرم سال تقارن پیدا کرده و روزها طولانی هستند به همین دلیل گرسنگی و تشنگی نیز زیاد بوده و حرارت معده بالا می رود از این رو توصیه می کنیم روزه داران افطار را با نوشیدنی های سرد باز نکنند. در طب سنتی توصیه شده افطار با یک فنجان آب ولرم و خرما و یا شیر گرم و خرما و یا سکنجبین باز شود تا حرارت بالای معده ناشی از گرسنگی در طول روز فروکش کند، مساله دیگر اینکه افطار با آب ولرم و خرما موجب می شود قند خرما به سرعت جذب شده و از اشتهای کاذب کاسته شود که این موضوع به صحت دستگاه گوارش کمک می کند. معمولا در ایام ماه مبارک رمضان انواع مواد غذایی اعم از حلیم، آش و شله زرد وجود دارد که این غذاها از آنجا که هضم آن در معده و در فصل گرم سال ضعیف است توصیه نمی شود و البته باید توجه داشت که در هنگام افطار انواع مواد غذایی خورده نشود زیرا فاصله افطار تا سحر کوتاه است و باید بعد از افطار و فاصله دو ساعته قبل از خواب، یک افطاری سبک و نوشیدنی های خنک میل شود.در هنگام افطار از سبزی خوردن استفاده شود زیرا یبوست را از بین می بردو وعده سحری باید کامل میل شود تا بدن بتواند ۱۵ تا ۱۶ ساعت گرسنگی در طول روز را تحمل کند .برای رفع تشنگی و پرهیز از پرخوری در طب سنتی ایرانی توصیه شده که از ترکیب عرق کاسنی و شاه تره و یا فالوده خیار و سکنجبین و یا هندوانه و سکنجبین استفاده شود و در طول روز نیز روزه داران استراحت یکی دو ساعته البته تا قبل از اذان مغرب داشته باشند تا به تجدید قوا و بازگشت رطوبت بدن کمک شود.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.