جایگاه آش در طب ایرانی

Untitled-1

جایگاه آش در طب ایرانی
از غذاهای سنتی ایران می باشد و انواع و اقسام دارد . پخت و عمل آوری صحیح و جا افتادن آن احتیاج به دانش و حوصله کافی دارد ، بهمین علت آشپز را (( آش پز )) گفته اند ، زیرا این شغل مهم شایسته کسی است که دانش کافی را جع به انواع و اقسام آن را داشته باشد . آش رشته سرد می باشد و برای معده ها ی ضعیف تحملش سخت است و آنان را دچار علائم ترش کردن و نفخ می نماید . آش برنج هضمش آسان می باشد و اکثر افراد می توانند از آن بهره بگیرند .آش جو برای افراد گرم مزاج بخصوص همراه گشنیز یا چغندر غذای مناسبی می باشد .شوربا آشی است که در آن حبوبات و ادویه های گرم و همچنین گوشت وجود دارد و غذای کاملی است که متاسفانه رو به فراموشی می رود .آشی که از نخود خیس کرده که آب آن چند بار عوض شده باشد ، همراه ماش برنج ، و جو پوست کنده و سبزیجات فراوان بخصوص گشنیز و چغندر تشکیل شده است با آبغوره پاکسازی کبد و دستگاه گوارش را بر عهده دارد و برای افرادی که دچار پرخوری هستند مفید است .بهتر است همراه آن نان مصرف نشود و برای جلوگیری از نفخ آن در افراد مستعد از کمی پودر زیره یا زنیان یا رازیانه یا آویشن و یا گلپر روی آش استفاده شود .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.