جوز هندی
جوز هندی
جوز هندی میوه درختی به همین نام است که مصرف آن به صورت خشک شده در مناطق گرمسیری رواج دارد . هر دانه را از خارج ، پوسته سختی به رنگ قهوه ای متمایل به خاکستری در برمی گیرد و شیارهای عمیقی دارد که با جدا کردن این پوسته ، دانه آن ظاهر می شود .آن چه جوز هندی را به یکی از طعم دهنده ها و ادویه های پرمصرف در غذا به خصوص در مناطق گرمسیری تبدیل کرده است عطر و بوی تند و مطبوع ان است.جوز هندی برای درمان و تسکین بسیاری از دردها مفید شناخته شده است .در طب سنتی ، دانه و روغن جوز هندی را برای درمان بیماری های مربوط به اعصاب و سیستم گوارش تجویز می کنند .جوز هندی هضم کننده غذا ، ضد نفخ ، ضد درد ، محرک ، ضد میکروب ، مقوی معده و ضد اسپاسم (دل درد)می باشد . آرام کننده درد معده ، برطرف کننده سؤهاضمه ، اسهال و نفخ می باشد .مسکن دندان درد است .برای لکه زدایی از پوست مفید است .جوز هندی ، خاصیت ضد التهابی داردکه همراه با شیر غنی از ویتامین ، پوستی لطیف و شاداب را به شما هدیه خواهد کرد.تسهیل کننده خواب است .مخلوط یک فنجان شیر داغ با جوز هندی ، خواب را تسهیل می کند .شیر حاوی تریپتوفان ، اسید آمینه ای است که به سروتونین برای ترویج خواب در بدن تبدیل می شود .جوز هندی موجب می شود که اثر سروتونین در بدن طولانی تر باقی بماند (بنابراین در مغز به مدت طلانی تری می ماند.)جوز هندی به حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.تقویت کننده ذهن است .بدن را آرامش می دهد و سبب افزایش گردش خون می شود .ماده ای به نام مایریستیسین موجود در آن آنزیم های موجود در مغز را که در بروز بیماری آلزایمر مؤثر است از بین می برد و برای بهبود حافظه مفید است .توجه داشته باشید که در مصرف آن زیاده روی نکنید و همیشه حد اعتدال را نگه دارید.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.