حلیم غذای کامل و مقوی در بهار رمضان

Untitled-1

حلیم غذای کامل و مقوی در بهار رمضان
حلیم یکی از غذاهای سنتی و پر طرفدار ایرانی است که دارای طبعی گرم و تر است و تزیین کننده سفره های افطاری در ماه رمضان می باشد . فواید این غذای لذیذ به ترکیبات موجود در آن برمی گردد که شامل گندم و گوشت است .بهتر است که از گندم حاوی سبوس برای تهیه آن استفاده کرد و بعد از آنکه گندم کمی پخته شد سبوس آن را با صافی بگیرید .این روش سبب می شود تا از ویتامین ها و املاح موجود در سبوس که شامل فسفر و ویتامین ب وغیره می باشد نیز بهره مند شوید و با جدا شدن سبوس ، باقیمانده گندم هنگام هم زدن خیلی بهتر له شود و حالت لعاب بگیرد . گندم دارای مقادیر زیادی نشاسته است که به آسانی تبدیل به قند شده وانرژی بدن را فراهم می کند . گوشت یکی دیگر از ترکیبات این غذاست که باید به مقدار مساوی گندم در حلیم بکار رود گوشت حاوی پروتئین و آهن لازم برای سلامتی بدن می باشد .این غذا گرم و لطیف است و معده را بعد از این ساعات طولانی گرسنگی گرم کرده و غذای مناسبی برای این دوران محسوب می شود که کلیه احتیاجات تغذیه ای بدن را جبران نماید. در ماه رمضان بدن بیشتر با کمبود ویتامین روبرو می شود که باید فرد روزه دار تدابیری اندیشیده تا این ویتامین ها را در بدنش جایگزین کند می توان از دارچین و پودر مغزیجات به ویژه بادام و همچنین روغن خوب برای تزیین و اضافه کردن به حلیم استفاده کرد تا بتوان آن را به غذای مقوی و کامل تبدیل نمود . به یاد داشته باشید حلیم چون یک غذای کامل وانرژی زاست برای وعده سحر غذای مناسبی می باشد.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.